Despre Cluj Apartments

Dacă drumurile te aduc in inima Transilvaniei, la Cluj, fie ca turist, fie cu afaceri, de ce să nu te răsfeţi într-o atmosferă originală, plină de şarm pe care, cu siguranţă, nu o vei găsi într-un hotel. De ce sa nu alegi sa gusti intens din experienţa unică pe care ţi-o oferă un oraş al contrastelor, un joc între clasic şi modern. Cauţi o cazare cu stil, care să iţi ofere atât confort, cât şi o experienţă culturală locală? Îţi punem la dispoziţie apartamente în regim hotelier situate în centrul centrului oraşului Cluj Napoca, în imobile istorice, amenajate în armonie cu identitatea clădirilor. Aceste apartamente au fost concepute şi gândite exact în maniera în care ne-ar plăcea şi nouă să fim întâmpinaţi. Am pus în ele câte ceva din ceea ce ne-a inspirat călătorind prin lume şi mai mult de atât, ceva din aerul boem al Clujului.

Grand Apartment

Grand Apartment
Situat pe cea mai importantă stradă comercială şi arteră pietonală a Clujului, "Apartamentul Grand" are o suprafaţă de 100 de mp, împărţită între o cameră de zi spaţioasă, zona de dining, 2 dormitoare cu pat matrimonial, baie, bucătărie independentă complet echipată, terasă exterioară şi veranda de iarnă. Amenajarea este într-un stil clasic, cu piese originale de mobilier antic, alături de piese moderne, în căutarea unei armonii între vechi şi nou. Apartamentul poate găzdui confortabil 4-6 persoane.

Adresa: B-dul Eroilor 28

De la: 88 Euro / zi

Deco Apartment

Deco Apartment
Cu un design in stil Art Deco, vesel si contemporan, apartamentul este situat intr-o cladire clasata monument istoric adiacenta Pietei Muzeului, in centrul istoric. Camerele spatioase cu tavan inalt, parchetul si tamplaria de origine, mobilierul de epoca din lemn de frasin, dau atmosfera. Apartamentul are 98 de mp si include 2 dormitoare decomandate (unul cu pat matrimonial, iar celalalt cu 2 paturi single), o zona de relaxare si un living spatios cu bucatarie deschisa, complet echipata. Poate gazdui confortabil 4-6 persoane.

Adresa: strada Sextil Puscariu 3

De la: 88 Euro / zi

White Apartment

White Apartment
Situat în piaţa centrală a Clujului, într-o clădire monument de secol 19, (Casa Teleki), are o suprafaţă de 70 de mp, împartita între o camera de zi spaţioasă, o mica bucătărie , si un dormitor cu pat matrimonial. Apartamentul este amenajat in fostul atelier al pictorului clujean Incze Ferenc (1910-1988) si este foarte luminos si linistit, avand ferestrele inspre gradina. Designul în tonuri de alb combină piese de epoca Art Nouveau şi Art Deco cu obiecte contemporane. Apartamentul poate găzdui confortabil 2-4 persoane.

Adresa: Piata Unirii 14

De la: 68 Euro / zi

Retro Apartment

Retro Apartment
Situat pe cea mai importantă stradă comercială şi arteră pietonală a oraşului, într-o clădire istorică, clasată monument istoric, "Apartamentul Retro" are o suprafaţă de 62 de mp, imparţită între un dormitor foarte spaţios, cu un pat matrimonial king-size şi zona de living, o cameră de zi şi pentru luat masa, cu bucătărie deschisă, dressing, baie şi antreu. Cel mai important atu al apartamentului este priveliştea panoramică asupra Pieţei Unirii, cu statuia lui Matei Corvin şi catedrala Sf. Mihail. Apartamentul este amenajat în stilul retro al anilor '50. Apartamentul poate găzdui confortabil 2-4 persoane.

Adresa: B-dul Eroilor 1

De la: 58 Euro / zi

Garden Apartment

Garden Apartment
Situat ultracentral, pe o strada linistita, intr-o frumoasa cladire de secol 19, apartamentul are o arhitectura spectaculoasa, cu tavane inalte, boltite, din caramida aparenta. Curtea interioara e plina de verdeata si inconjurata de o suita de coloane, unite prin arcade. Foarte spatios (90 mp), apartamentul are o camera de zi, 2 dormitoare decomandate, bucatarie, zona de luat masa, baie si o vasta terasa exterioara ce da spre gradina. Pentru pana la 6 persoane. Parcarea este posibila in curte.

Adresa: strada Mihail Kogalniceanu 6

De la: 88 Euro /zi

Garden Studio

Garden Studio
Situat in aceeasi cladire cu Garden Apartment, ultracentral, pe una din cele mai frumoase strazi ale Clujului, studioul are aceeasi arhitectura extraordinara, cu tavane boltite de caramida. Curtea interioara, plina de verdeata, inconjurata de porticuri, te indroduce in lumea de poveste a unui conac interbelic. Cu o suprafata de 36 mp, studioul este destul de spatios (dormitor, camera de zi cu bucatarie deschisa, baie si o terasa exterioara cu vedere spre gradina. Poate gazdui confortabil 2-3 persoane.

Adresa: strada Mihail Kogalniceanu 6

De la: 53 Euro / zi

Corvin Apartment

Corvin Apartment
Situat in inima orasului, intr-o locatie prestigioasa, intr-o frumoasa cladire Art Nouveau, apartamentul este foarte spatios si luminos. Designul este contemporan si plin de culoare. Acesta este cel mai mare dintre apartamentele noastre (120 mp) si este compus dintr-o camera de zi, 2 dormitoare, o bucatarie complet echipata, zona de dining, si 2 bai. Poate gazdui confortabil 4-6 persoane (1 pat matrimonial, 2 single, 2 canapele extensibile).

Adresa: str. Universitatii 3

De la: 88 Euro / zi

Bohemian Apartment

Bohemian Apartment
Apartamentul este situat ultracentral, pe o straduta pavata cu piatra, la doar cativa metri de "Casa Matei Corvin", in zona Pietei Muzeului. Suprafata de 75 mp este impartita intre o camera de zi cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare decomandate, si un antreu. Decorat intr-un stil eclectic, post-modern, plin de culoare si cu accente de design post-industrial, apartamentul poate gazdui confortabil pana la 5 persoane (1 pat matrimonial, 2 single si o canapea extensibila). Parcarea este posibila in curte.

Adresa: strada Virgil Fulicea 3

De la: 73 Euro / zi

Artist Studio

Artist Studio
Apartamentul este situat ultracentral, pe o straduta pavata cu piatra, la doar cativa metri de "Casa Matei Corvin", in zona Pietei Muzeului. Suprafata de 35 mp este impartita intre o camera de zi cu cu o mica bucatarie deschisa, un dormitor spatios, si o baie. Decorat in stil contemporan, plin de culoare si cu accente de design post-industrial, apartamentul poate gazdui confortabil 2-3 persoane (1 pat matrimonial sau 2 single, si o canapea extensibila). Parcarea este posibila in curte.

Adresa: strada Virgil Fulicea 3

De la: 53 Euro / zi

Provence Apartment

Provence Apartment
Situat foarte central, apartamentul are o arhitectura extraordinara, cu tavane boltite, pereti din caramida aparenta, parchet si tamplarie din lemn masiv, cu o atmosfera de conac provensal. Spatiul deschis de 72 mp, in stilul unui loft, este functional compartimentat intr-o camera de zi cu bucatarie deschisa, 1 dormitor matrimonial foarte spatios, 1 dormitor adiacent, si o baie. Apartamentul poate gazdui confortabil pana la 4 persoane. Parcarea este posibila in curtea imobilului.

Adresa: strada IC Bratianu 24

De la: 73 Euro / zi

Industrial Loft

Industrial Loft
Situat intr-o fosta fabrica din centrul orasului, reconvertita in cladire de locuit, apartamentul de 85 de mp este foarte luminos. Designul este contemporan, post-industrial, cu tavanul original din beton aparent, pardoseala din rasina epoxidica, piese de mobilier din metal si lemn masiv. Suprafata este impartita intre un living spatios cu bucatarie deschisa, un dormitor cu pat matrimonial, si un mezzanin open space, cu doua canapele extensibile. Plus o terasa cu vedere spre centrul istoric. Poate gazdui confortabil 4-6 persoane.

Adresa: strada Ploiesti 39-45

De la: 88 Euro / zi

Sunset Apartment

Sunset Apartment
Bucura-te de apusuri minunate, din acest apartament de la ultimul etaj, cu vedere vestica spre centrul istoric. Situat intr-o fosta fabrica din centrul orasului, reconvertita in cladire de locuit, apartamentul este foarte luminos. Designul este contemporan, post-industrial, cu pereti aparent nefinisati, pardoseala din rasina epoxidica, mobilier din metal si lemn masiv. Suprafata de 60 de mp este impartita intre un living spatios (cu o canapea extensibila), un dormitor cu pat matrimonial (sau 2 paturi single), si o bucatarie complet utilata. Fiecare camera are propriul balcon. Poate gazdui confortabil 2-4 persoane.

Adresa: strada Ploiesti 39-45

De la: 68 Euro / zi