Cluj Apartments – apartamente de caracter in regim hotelier in inima Clujului

Un LOFT  “newyorkez” la CLUJ

Ne mandrim ca oferim poate cele mai frumoase apartamente in regim hotelier din Cluj. Sunt situate in centrul istoric, in cladiri de epoca reprezentative, pentru a va oferi o experienta memorabila. Iubim Clujul si vrem sa va aratam de ce 🙂

Daca drumurile va aduc la Cluj, fie cu treaba, fie de placere, merita sa alegeti o cazare cu stil, un apartament de caracter, pentru intreaga fimilie sau grupul vostru de prieteni.

De curand, am inaugurat un nou apartament pe care l-am numit “Industrial Loft”. Este primul care nu se afla intr-o cladire istorica propriu zisa, ci intr-o fosta fabrica urbana, convertita anul acesta intr-un imobil cu apartamente de locuit.

Speram sa va farmece cu stilul sau post-industrial, plafonul inalt de 4.5 metri din beton aparent, mobilierul metalic personalizat… si terasa cu o priveliste frumoasa spre oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>