PE TERMEN LUNG

Contactati-ne pentru o oferta personalizata

OFERTE PE TERMEN MEDIU SI LUNG

Nomazi digitali

La Cluj Apartments oferim, de asemenea, apartamente pentru sejur extins, pentru călătorii pe termen lung sau nomazi digitali. Stați în cele mai bune locații din oraș, în apartamente istorice sau contemporane, pline de farmec și cu un design unic.
Alegeți Cluj Apartments dacă doriți un apartament complet mobilat si utilat cu tot ce e nevoie, exact ca acasa, plus câteva servicii suplimentare, precum room service și curățenie saptamanala gratuită, astfel încât să aveți o experiență memorabilă în frumosul nostru oraș. In functie de sezon, va putem oferi reduceri de pana la 40%.

Cercetatori si profesori invitati

Universitățile primesc adesea profesori din alte orașe sau țări. Logistica în aceste cazuri poate fi dificilă, dar facem tot posibilul pentru a ne asigura că nevoile dvs. de cazare sunt îndeplinite în totalitate. Toate apartamentele noastre sunt situate în zone centrale, aproape de universitatea pe care o vizitați, asa ca nu e nevoie de masina sau transport in comun.
Avem experiența de a vă ajuta cu soluțiile potrivite preferințelor și bugetului dvs. Apartamentele noastre sunt complet mobilate și cu bucătării utilate, exact ca acasa. In acelasi timp sunt o opțiune rentabilă: o suprafata de cateva ori mai mare, dar la jumatate din pret fata de o camera de hotel. O casa cu tot ce e nevoie, care va da posibilitatea de a trai ca un localnic si de a experimenta orasul nostru cu tot ce are el mai frumos de oferit, centrul istoric si viata sociala si culturala bogata.
Oferim opțiuni diferite, de la studiouri la apartamente cu două dormitoare si camera de zi, potrivite pentru a invita si membrii familiei. In plus, curatenia saptamanala este gratuita.
Oferim facturi în timp util, detaliate și clare, plata cu cardul sau transfer bancar, la termene agreate de comun acord. Toate utilitatile (gaz, electricitate, internet, TV) sunt incluse de asemenea in tariful lunar.
Suna bine? Vezi ce apartament ti se potriveste!

SOLUTII PENTRU COMPANII

Locuinte corporative

La Cluj Apartments, punem la dispoziția călătorilor pentru afaceri apartamente cu un design unic, in cele mai bune locatii din oras, si cu toate facilitățile de acasă: o camera de zi, unul sau doua dormitoare, si o bucătărie în care va puteți pregăti o masă gătită ori de câte ori doriți. Pentru restul timpului, vă oferim room service de la restaurantele partenere, livrat chiar la ușa dvs.
Istorice sau contemporane, apartamentele noastre sunt complet mobilate, situate ultracentral, aproape de toate atracțiile și, de unde puteti explora orașul sau merge pe jos până la birou.
Prețurile noastre sunt adesea cu 30-40% mai mici decât hotelurile comparabile, iar tarifele scad odată cu creșterea duratei de ședere. Vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată.

Cazare pentru echipe de consultanță și proiecte

Un apartament Studio are adesea cel puțin dublul dimensiunii unei camere de hotel medii (la un cost mai mic), ceea ce este mult mai economic pentru proiectele lungi. Un apartament cu 2 dormitoare permite membrilor echipei să-i găzduiască pe cei dragi. Ajută moralul și reduce dorul de casă 🙂
Toate apartamentele sunt complet mobilate, si cu o bucătărie utilată. Membrii echipei se pot bucura, daca doresc, de mese gătite acasă, o opțiune atât mai sănătoasă, cât și mai rentabilă. Avem si optiunea de room service de la restaurante partenere, cu livrare rapida direct la usa dvs.
Apartamentele noastre au adesea un preț cu 30% mai mic decât hotelurile comparabile, iar prețurile scad pe măsură ce durata sejurului crește.
Oferim facturi în timp util, detaliate și clare, plata cu cardul sau transfer bancar, la termene agreate de comun acord. Curatenia saptamanala, si toate utilitatile (gaz, electricitate, internet, TV) sunt incluse de asemenea in tariful lunar.

Relocarea angajatilor

A cauta angajati în afara propriilor orașe devine o practică tot mai frecventă în economia globală actuală. Uneori, persoana potrivită pentru o funcție nu se află în aceeași locație cu locul de muncă, astfel încât companiile solicită adesea angajaților și familiilor acestora să se mute. Exista, de asemenea, adesea, cazuri în care o persoană ar putea avea nevoie să se mute în alt oraș pentru a explora oportunități de carieră mai bune.
Când vă mutați în alt oraș, o reședința temporara poate fi foarte utilă, in timp ce explorati noul oras, găsiți și pregătiți o locuita pe termen lung. Astfel faceți față mai usor multiplelor detalii care apar atunci când vă mutați, si nu in ultimul rand, vă poate ajuta cu adevărat să vă simțiți confortabil în noul dvs. oraș.
La Cluj Apartments vă oferim dvs. și familiei dvs. o reședință temporară confortabilă, complet echipată, în timp ce cautati noua dvs. casă pe termen mai lung. Toate apartamentele noastre sunt amplasate central, foarte aproape de școli, restaurante și atracțiile orașului, astfel încât să puteți merge cat mai mult pe jos sau cu bicicleta. Aveti toate facilitățile de care aveți nevoie, cum ar fi bucătării complet echipate, camere de zi primitoare, dotate cu TV, internet și multe altele, precum și cateva detalii suplimentare convenabile, cum ar fi curățenia săptămânală gratuită, facilități de spălătorie și asistență pentru tot ce aveți nevoie.

Locatii pentru sedinte foto si film

Apartamentele noastre au o poveste proprie, o atmosfera si un decor unic, de aceea sunt locatii perfecte pentru sedinte foto sau film. De la un apartament la altul, faci o calatorie prin istoria design-ului interior, de la clasic, Art Nouveau, Art Deco, si pana la design-ul industrial-urban. Spune-ne de ce ai nevoie, si iti facem recomandari si cea mai buna oferta.

INTREBARI?